Doğubayazıt'ta silahlı saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti

Doğubayazıt'ta silahlı saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi'ne bağlı Gürbulak köyünde silahlı saldırıya uğrayan bir kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Konuya ilişkin valilikten yapılan açıklamada, ilçeye bağlı Gürbulak Köyü'nde bir kişinin silahlı saldırıya uğrayarak yaralandığı ve saldırıyı gerçekleştirenlerin araç ile olay yerinden kaçtığı belirtilirken, kaçan saldırganların daha sonra yapılan çalışmalar neticesinde yakalandığı kaydedildi.
Açıklamada: " Ağrı ili Doğubayazıt ilçesi Gürbulak köyü mülki sınırları içerisinde, 13.06.2020 günü saat 16:40 sıralarında, ateşli silah kullanılması sonucu bir şahıs yaralanmıştır. Olayı gerçekleştiren şüpheli şahıslar, bir araç ile olay yerinden kaçmışlardır.
Olayın faili söz konusu şüpheli şahısların yakalanması amacıyla başlatılan hava keşif ve gözetleme vasıtaları ile destekli takip sonucunda, (2) şüpheli şahıs, aynı gün saat 17.32'de, Doğubayazıt ilçe merkezi İshak Paşa Sarayı civarında, Ağrı İl Jandarma Komutanlığı ekiplerimiz tarafından, araç içerisinde yakalanmışlardır.
Olayda yaralanan ve Doğubayazıt Devlet Hastanesinde sevk edilen şahıs ise, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, gerekli adli tahkikata başlanmıştır" ifadelerine yer verildi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.