DEVA Partisi, AK Parti'nin 3 Dönemlik Kalesini Yıkıp Geçti

DEVA Partisi, AK Parti'nin 3 Dönemlik Kalesini Yıkıp Geçti
Adıyaman'ın Çelikhan ilçesi, AK Parti'nin kalesi olarak bilinirken, DEVA Partisi'nin adayı Mahmut Şahin'in zaferiyle dikkat çekti.

Yerel seçimlerde, Türkiye genelinde kesin olmayan sonuçlarla birlikte sürpriz sonuçlar ortaya çıkıyor. Bu sürprizlerden biri de Adıyaman'dan geldi. Adıyaman'ın Çelikhan ilçesi, AK Parti'nin kalesi olarak bilinirken, DEVA Partisi'nin adayı Mahmut Şahin'in zaferiyle dikkat çekti. Mahmut Şahin, Çelikhan Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanarak DEVA Partisi'nin Türkiye genelinde ilk kez bir ilçeyi kazanmasını sağladı.

Yerel Seçimlerde Sürpriz Sonuçlar: CHP ve DEVA Partisi Adıyaman'da Öne Çıkıyor

DEVA Partisi Adıyaman İl Başkanı Mehmet Anaç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda seçim sonuçlarını duyurarak, "AK Parti'nin üç dönem üst üste belediye başkanlığını kazandığı Çelikhan ilçesini DEVA Partisi olarak kazandık. Mahmut Şahin başkanımız, Çelikhan'a DEVA belediyeciliğini getirecek. DEVA ailesine ve Mahmut Şahin başkanımıza hayırlı olsun." şeklinde açıklamalarda bulundu. Bu sonuçlar, Adıyaman'da siyasi dengelerin değiştiğini ve DEVA Partisi'nin önemli bir başarı elde ettiğini gösteriyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.