DEM Parti Ağrı’da Nevruz Kutlaması ve Final Mitingi yaptı

DEM Parti Ağrı’da Nevruz Kutlaması ve Final Mitingi yaptı
DEM Parti Ağrı’da Genel Başkan Tuncer Bakırhan’ın katılımıyla Nevruz Kutlaması ve Final Mitingi yaparak vatandaşlarla buluştu.

DEM Parti Ağrı’da Genel Başkan Tuncer Bakırhan’ın katılımıyla Nevruz Kutlaması ve Final Mitingi yaparak vatandaşlarla buluştu.

Ağrı Dört Yol Kavşağında düzenlenen kutlama ve mitinge DEM Parti Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, DEM Parti Ağrı Milletvekilleri Sırrı Sakık, Nejla Demir, Heval Bozdağ, Ağrı Belediyesi Eş Başkan Adayları Hazal Aras, Memet Akkuş katılarak vatandaşlara hitap ettiler.

Sanatçıların verdiği konserlerle başlayan etkinlik ve mitingde son olarak vatandaşlara hitap eden DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Ağrılılardan partilerine ve adaylarına destek vermelerini istedi.

tuncer1.jpg

Kürt sorununun çözümü ve emeklilerin yaşadığı ekonomik sıkıntılardan da söz eden Bakırhan “Emekliler açlığa terk edilmiş, asgari ücret 17 bin lira, en ucuz ev kirası olmuş 10 bin lira. İnsanlar bu ramazan ayında evine tatlı hurma götüremiyor, zeytin götüremiyor, sofra kuramıyor. Saraydakiler bir zahmet başlarını saraydan çıkarsınlar Kürtlerin, emekçilerin, yoksulların yaşadığı yoksulluğu görsünler. Ağrı Belediyesi 19 yıldır AKP’nin belediyesidir. Yolda tümsekler, kasisler, çöp, çukur altyapı yok. Ağrı’yı büyük bir köye çevirdiler” dedi.

tuncer.jpg

Türkiye’nin en yoksul 3 kentinden birinin Ağrı olduğunu hatırlatan Bakırhan, şunları dile getirdi: "Ağrı aynı zamanda işsizliğin en yüksek olduğu 3-5 kentten birisidir. Türkiye’nin en kirli havasının olduğu yer Ağrı. Bebek ölümlerinin en yüksek olduğu il Ağrı. Bu Allah’tan korkmazlar bu kirliliği 22 yılda bitirmediler. Ağrılı kadınlar, bebekler Erzurum yolunda yaşamlarını yitiriyorlar. AKP’yi Ağrı’da tabela partisi yapacağız. Şimdi o kadar utanmaz insanlar ki, götürüyorlar önce yoksullaştırıyorlar, önce aç bırakıyorlar, sonra yardım kolileriyle dilencilik yapıyorlar. Bakın onların verdiği yardım kolileri sizindir, kendi ceplerinden vermiyorlar. Size ne veriyorlarsa alın, helaldir, sizin malınızdır, geri çevirmeyin ama sandıkta asla oyunuzu vermeyin.” İfadelerini kullandı.

Kaynak:Erdal Uçar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum