Cumhurbaşlanı Erdoğan'dan AK Parti'ye Bayram Talimatı: 81 İl Sahada!

Cumhurbaşlanı Erdoğan'dan AK Parti'ye Bayram Talimatı: 81 İl Sahada!
Erdoğan'ın talimatıyla AK Parti teşkilatları bayram tatilinde de sahada aktif şekilde çalışıyor. Küskün seçmenlerle yüz yüze buluşma çabaları artırılırken, özellikle depremzedeler ve şehit aileleri unutulmuyor.

AK Parti teşkilatları, bayram tatilinde ev ziyaretlerini artırarak depremzedelerin yanında olmayı sürdürüyor. Aynı zamanda şehit ve gazi yakınlarıyla da sürekli temas halindeler. Bayram ziyaretleri kapsamında, depremzedeler, şehit-gazi yakınları, STK temsilcileri ve mahalle muhtarlarıyla bayramlaşma törenleri düzenlenecek.

Büyükşehirlerde Özel Çalışmalar

Özellikle büyükşehirlerde, seçim sonuçlarının analizi ve değerlendirmesi için yoğun bir saha çalışması yürütülüyor. AK Parti'nin tüm kadroları, milletvekillerinden genel başkanlarına, kadın ve gençlik kollarından ilçe teşkilatlarına kadar tam teşekkülle çalışmalarını sürdürüyor.

Verimli Bir Bayram Geçişi: Seçim Bölgesi Ziyaretleri

Bayram süresince, seçim bölgesindeki ziyaretlere ağırlık verilerek, özellikle oy kaybı yaşanan iller için çalışmalar yoğunlaştırılıyor. 81 ilde yapılacak seçim sonucu değerlendirme anket çalışması da bayram boyunca devam edecek.

Siyasete Bir Günlük Ara

Siyasi partiler, bayramın ikinci günü olan 11 Nisan'da siyasete bir günlük ara verecekler. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur başkanlığındaki heyet, bayramın ikinci günü genel merkezde diğer siyasi parti heyetleriyle bayramlaşma ziyaretini gerçekleştirecekler.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.