CHP'den DEM Parti'ye Rest! 'Kapıları Kapattı'

CHP'den DEM Parti'ye Rest! 'Kapıları Kapattı'
CHP Milletvekilinden DEM Partisine Sert Tavır: "Kapıları Kapattı"

Afyonkarahisar'da düzenlenen mitingde CHP Milletvekili Burcu Köksal'ın yaptığı konuşma, DEM Partisi'ne yönelik sert bir rest olarak yorumlandı. Köksal, "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç bütün siyasi partilere açık olacaktır" dediği anlarda gerginlik yaşandı.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal'ın bu açıklaması DEM Partisi mensupları tarafından tepkiyle karşılandı. Köksal'ın mitingdeki konuşması, DEM Partisi üyeleri arasında tartışma yarattı ve sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Öte yandan Köksal, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı bir paylaşımda da sert ifadeler kullandı. Paylaşımında,

"Ben Suriyeliler amasız fakatsız lakinsiz Afyonkarahisar’dan göndereceğim diyorum, AKP mevcut işçileri çıkaracak PKK’lıları işe alacak diyorlar, ben emeklilere 4 ay doğalgaz ve Afjet konusunda destek vereceğim diyorum, belediyeyi DEM'lilerle yönetecek diyorlar, rantsal dönüşüm değil garip gurabaya bedelsiz ev yapacağım diyorum, gizli kapılar ardında DEM'lilerle görüşüyor diyorlar. Açık ve net Afyonkarahisarı DEM'lilerle ve Hüdaparlılarla yönetmeyeceğim… Net…."

ifadelerini kullandı.

CHP Milletvekili Burcu Köksal'ın bu açıklamaları, Afyonkarahisar siyaseti ve yerel seçim dinamiklerinde önemli bir gelişme olarak kaydedildi. DEM Partisi ile CHP arasındaki gerilimin seçim sürecinde nasıl bir etki yaratacağı ise merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.