Buse Terim Kimdir? Fatih Terim'in Kızı Buse Terim Nereli, Kaç Yaşında? Buse Terim Kiminle Evli?

Buse Terim Kimdir? Fatih Terim'in Kızı Buse Terim Nereli, Kaç Yaşında? Buse Terim Kiminle Evli?
Moda dünyasın en prestijli isimlerinden Fatih Terim'in kızı Buse Terim'in hayatı merak konusu oldu. Buse Terim hakkında işte detaylar...

İstanbul'da dünyaya gelen Buse Terim, 21 Ağustos 1990 yılında dünyaya geldi. Merve adında bir ablası olan Terim'in annesi Fulya Terim. babası ise Teknik Direktör Fatih Terim’dir. 2017 yılında Yüzyıl Işıl Koleji’nden mezun olan Buse Terim, lisans eğitimini 2011 yılında New York Fashion Institute of Technology’de Moda Pazarlama ve Yöneticiliği bölümünde yaptı.Ünlü markalarda staj yapan Buse Terim, mezuniyetinden sonra İstanbul'a dönmüştür.

Öğrencilik yıllarında moda bloggerlığı yapan Terim, moda dünyasının trendlerini ve ünlülerin stillerini inceliyor. Londra, Paris, New York gibi moda dünyasının en saygın moda haftalarına sürekli katılarak kendi websitesinde, ve çeşitli dergilerde moda dünyasına dair yazılar yazmaya devam ediyor.

Kendini yenilemeye çalışan ve dijital dünyanın getirdiği özgürlüğü Buse'nin vizyonuyla birleştiren Buse Terim, tamamen yenilediği www.buseterim.com.tr'de Türkiye'nin en çok takip edilen moda figürü olmaya devam ediyor.

Buse Terim Evli mi?

s-2160800d4e4d3e2782c74542670a1e4e001976c2.webp

16 Mayıs 2014 yılında Volkan Bahçekapılı ile dünyaevine giren Buse Terim'in, Nil ve Naz adında kızları vardır.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum