Bursa Harmancık'ta hangi parti, kim önde? Yılmaz Ataş mı, Haşim Ali Arıkan mı kazan

Bursa Harmancık'ta hangi parti, kim önde? Yılmaz Ataş mı, Haşim Ali Arıkan mı kazan
Bursa Harmancık'ta hangi parti, kim önde? Yılmaz Ataş mı, Haşim Ali Arıkan mı kazan

2024 Bursa Harmancık Yerel Seçim Sonuçları | Bursa Harmancık'ta Hangi Parti, Kim Önde? Yılmaz Ataş mı, Haşim Ali Arıkan mı Kazanıyor?

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen Bursa Harmancık Yerel Seçimlerinde sandıkların kapanmasıyla birlikte oy sayımı başladı. Bu süreçte merak edilen sorular arasında Bursa Harmancık'ta hangi partinin önde olduğu ve AK Parti adayı mı yoksa CHP adayı mı kazanıyor soruları yer alıyor. Seçimde AK Parti'den Yılmaz Ataş ve CHP'den Haşim Ali Arıkan önemli rol oynadı. Şimdi gözler Yüksek Seçim Kurulu'na çevrildi, sonuçlar merakla bekleniyor.

Bursa Harmancık Yerel Seçimlerinde Hangi Parti Önde?

2024 Yerel Seçimlerinde Bursa Harmancık'ta Belediye Başkanlığı için AK Parti'den Yılmaz Ataş ve CHP'den Haşim Ali Arıkan yarıştı. An itibarıyla sonuçlar belirsizliğini koruyor ancak seçimdeki heyecan ve rekabet oldukça yüksek. Sonuçları güncel ve detaylı bir şekilde Haberler.com Yerel Seçim sayfasından takip edebilirsiniz.

2024 Yerel Seçimlerinde Bursa Harmancık'ta Hangi Aday Önde?

Bursa Harmancık Belediye Başkanlığı yarışında AK Parti'den Yılmaz Ataş ve CHP'den Haşim Ali Arıkan arasında kıyasıya bir mücadele yaşanıyor. Her iki adayın da destekçileri ve takipçileri, sonuçların açıklanmasını heyecanla bekliyor. En güncel seçim sonuçlarına ve detaylı verilere Haberler.com Yerel Seçim sayfasından ulaşabilirsiniz.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.