Bomba Kulis: Selahattin Demirtaş CHP'nin Başına Geçecek

Bomba Kulis: Selahattin Demirtaş CHP'nin Başına Geçecek
"Optimar Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir'den Şaşırtıcı Değerlendirme: 'Selahattin Demirtaş, CHP Liderliği İçin Önemli Aktör Olabilir!'"

24 TV'de Murat Çiçek'in moderatörlüğünde yayınlanan "Açık Görüş" programına konuk olan Optimar Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir, muhalefetin lider sorunu hakkında çarpıcı bir açıklama yaptı. Programda, CHP liderliğinin geleceğine dair sorulan bir soruya Daşdemir, "Muhalefette bir lider problemi zaten var. Bence bundan 5-10 yıl sonra Selahattin Demirtaş, CHP liderliği için en önemli aktör olarak karşımıza çıkabilir." şeklinde iddialı bir ifade kullandı.

Daşdemir, CHP'nin HDP ile yakınlaşma sürecini değerlendirerek, "CHP, HDP'leşerek, HDP'nin iddialarını dillendiren bir noktaya geldi" dedi. Bu yaklaşımın Kürtler için ve ülke için olumlu olabileceğini belirtirken, bu durumun muhalefette bir lider sorununa işaret ettiğini ifade etti.

Gelişmeleri takip eden siyasetçi ve kamuoyu, Hilmi Daşdemir'in öngörüsü üzerine farklı değerlendirmeler yaparken, CHP ve Demirtaş taraftarları arasında ise tartışma başladı. İlerleyen günlerde bu iddia, siyasi kulislerde daha fazla konuşulacak gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.