Başakşehir'i Alan Arap Şeyhi Kim? Serveti Ne Kadar

Başakşehir'i Alan Arap Şeyhi Kim? Serveti Ne Kadar
Başakşehir'den dev anlaşma! City Football Group'la iş birliği yapıldı

Süper Lig'de yer alan ve son dönemlerde performansıyla dikkat çeken Başakşehir Kulübü, önemli bir iş birliği anlaşmasına imza attı. Manchester City ve Girona gibi önemli kulüpleri bünyesinde bulunduran City Football Group (CFG) ile yapılan anlaşma, kulüp tarihinde bir dönüm noktası olarak kaydedildi.

Başakşehir'in Manchester City ve CFG İle İş Birliği İmzalaması

Başakşehir Kulübü, CFG ile uzun vadeli bir futbol stratejisi, oyuncu tarama, transfer süreçlerinin eğitimi gibi bir dizi futbol odaklı projede iş birliği yapma kararı aldı. CFG'nin tecrübesi ve uzmanlığından faydalanacak olan Başakşehir, bu iş birliği ile büyümeyi ve başarıyı hedefliyor.

City Football Group'un Sunacağı Destekler

CFG, Başakşehir'e futbol stratejileri, oyuncu transfer stratejileri, akademi gelişimi ve veriye dayalı içgörülerin kullanımı gibi konularda danışmanlık sağlayacak. Ayrıca, kulübün uzun vadeli planlama ve sürdürülebilirlik konularında yönlendirmelerde bulunacak.

Başakşehir'in Kazanımları

Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, bu iş birliği anlaşmasının kulüp ve Türk futbolu adına tarihi bir adım olduğunu belirtti. Kulüp, bu iş birliğiyle kendine yeni bir vizyon çiziyor ve Türk futboluna yeni kapılar açıyor.

City Football Group'un Görevleri ve Hedefler

CFG, Türkiye'nin futbol uzmanlığını ve istihbaratını geliştirmeyi amaçlıyor. Türkiye'nin futbol potansiyelini artırmak ve gelişimine katkıda bulunmak için İstanbul Başakşehir ile iş birliği yapmayı hedefliyor.

City Football Group Hakkında

CFG, Dünya genelinde 13 futbol kulübünü bünyesinde bulunduran önde gelen bir futbol kulüpleri sahibi ve işletmecisidir. Her bir kulübün özgün kalması ve global futbol uzmanlığından faydalanması CFG'nin temel prensipleri arasında yer alıyor.

Çağdaş Atan'ın Manchester City Maçını İzlemesi

Öte yandan, Başakşehir'in teknik direktörü Çağdaş Atan, geçtiğimiz günlerde Manchester City - Chelsea maçını izlemişti. Bu, Başakşehir'in City Football Group ile iş birliği anlaşmasının önemini ve etkisini daha da artıran bir detay olarak dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.