Başak Demirtaş İstanbul'a aday mı?

Başak Demirtaş İstanbul'a aday mı?
Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nden (DEM Parti) İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkanlığına aday olacağı iddialarına ilişkin ''Halk isterse düşünebiliriz.'' dedi.

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nden (DEM Parti) İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkanlığına aday olacağı iddialarına ilişkin ''Halk isterse düşünebiliriz.'' dedi. Konuya ilişkin DEM Parti'den de açıklama geldi.

Cezaevinde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, İBB başkanlığına aday olacağı iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Başak Demirtaş "Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nden (DEM Parti) bize bir öneri gelmedi ama halk ister, partimiz de uygun görürse, demokrasi ve toplumsal barışın önünü açacağına inanırsak, düşünebiliriz." açıklamasını yaptı.

Demirtaş, "Birilerine kazandırmak veya kaybettirmek için değil, İstanbul’da kazanmak için yarışa gireriz ve iddialı oluruz." dedi.

Bu arada DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli'den de konuyla ilgili bir açıklama geldi. Temelli, ''Adaylık açıklaması sevindirici bir şey ama tabii ki değerlendirmeyi komisyonlarımız ve MYK'mız yapacaktır." ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.