Arzu Karaalioğlu kimdir? MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu Kimdir?

Arzu Karaalioğlu kimdir? MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu Kimdir?
Arzu Karaalioğlu kimdir? MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu Kimdir?

Arzu Karaalioğlu, MHP Sancaktepe İlçe Başkanı olarak görev yapan bir siyasetçidir. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Karaalioğlu, avukat adayıdır.

Son günlerde Arzu Karaalioğlu, gündemde yer almaktadır. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe'de gerçekleştirdiği seçim çalışmaları sırasında ziyaretlerde bulunmuştur. Bu ziyaretler kapsamında MHP standını da ziyaret etmek isteyen İmamoğlu, MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu'nun beklenmedik bir tepkisiyle karşılaşmıştır. Karaalioğlu, İmamoğlu ve ekibinin çadıra girişine izin vermemiş ve "Geri basın geri... Gidip pazarlık masasına oturduklarınızla demlenin" şeklinde tepki göstermiştir. Bu olay, kameralar tarafından kaydedilmiştir ve sosyal medyada geniş yankı uyandırmıştır.

Karaalioğlu'nun bu tepkisine karşılık olarak İmamoğlu, "Az sakin olun ya" şeklinde tepki göstermiştir. Olayın ardından MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, bir açıklama yapmıştır. Açıklamasında detaylı bir bilgi bulunmamaktadır.

Bu olay, Arzu Karaalioğlu'nun gündeme gelmesine sebep olmuştur. Kameralar önünde yaşanan bu tartışma, sosyal medyada büyük ilgi görmüş ve tartışmalara yol açmıştır. Olay, siyasi çevrelerde ve kamuoyunda dikkat çeken bir konu olmuştur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum