Altını Olan Kuyumcuya Koşuyor: Tanesi 66.890 TL Oldu!

Altını Olan Kuyumcuya Koşuyor: Tanesi 66.890 TL Oldu!
Altın biriktirenler için sevinçli haberler var! Altın fiyatlarındaki artışın devam etmesiyle, kuyumcular özellikle nadir bulunan altın türlerinin peşine düştü.

Altın Sahipleri Dikkat: Kuyumcular Peşinizde!

Altın Sahiplerine Sevindirici Gelişme

Altın biriktirenler için sevinçli haberler var! Altın fiyatlarındaki artışın devam etmesiyle, kuyumcular özellikle nadir bulunan altın türlerinin peşine düştü. Aranan altın türlerinden biri için kuyumcular tam 66 bin 890 TL ödemeye hazır durumdalar. Fiyatlardaki yükseliş, vatandaşları altına yatırım yapmaya teşvik ederken, bazı altın çeşitlerinin piyasada bulunurluğu azalmaya başladı.

Eski Tip Altınlara Büyük Talep

Yastık altında biriktirilen altınların sayısındaki artış ve Darphanenin altın basımında sınırlamaya gitmesiyle, eski tip altınlar, özellikle de beşibiryerde olarak bilinen beşlik altınlar piyasada nadir bulunanlar arasında yer alıyor. Beşlik altın arayan vatandaşlar ve kuyumcular, bu altın türünü bulmakta zorlanıyorlar. Bu durum, beşlik altın fiyatlarının 66 bin 890 TL'ye kadar yükselmesine neden oluyor, kuyumcular ise buldukları bu altınlara pazarlıkla fiyat tekliflerini artırıyorlar.

Altın Fiyatlarındaki Gelecek Tahminleri

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı'nın açıklamalarına göre, ons altındaki artışın gram altına da olumlu yansıması bekleniyor. Eğer ons altın 2.100 dolar seviyelerinin üzerine çıkarsa, gram altın fiyatlarının 2.500-3.000 TL aralığına yükselmesi mümkün. Gram altın, yatırım portföylerinde dengelenen bir unsur olarak güçlü konumunu koruyacak gibi görünüyor. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.