AK Partili Vekile TOKİ'den Arsa Çıktı

AK Partili Vekile TOKİ'den Arsa Çıktı
AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) "İlk Evim Arsa Projesi" kampanyası çerçevesinde arsa çekilişi sonucunda Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Bezirhane - Cimşit Mahallesi'nden bir arsa kazandı.

Kampanya şartlarına göre aylık geliri 16 bin TL'nin altında olması gereken Çelebi, kampanyaya milletvekili olmadan önce başvurduğunu ve Ankara'da kirada oturduğunu belirtti.

TOKİ'nin "İlk Evim Arsa Projesi" kampanyası, aylık 16 bin TL'nin altında gelire sahip olmayı, kişinin, eşinin ve çocuklarının üzerine ev veya ev yapılabilecek arsa/arazi sahibi olmamasını gerektiriyor.

Çelebi, kendisinin başvurusunun milletvekili olmadan önce yapıldığını ve çıkan sonucu bilmediğini ifade etti. Kendi şirketinde sigortalı olarak çalıştığını ve şirket ortağının üzerine kayıtlı olduğunu belirten Çelebi, aylık gelirinin 16 bin TL'nin altında olduğunu düşündüğünü ve şu anda kirada oturduğunu ifade etti.

TOKİ'den çıkan arsa konusunda nasıl bir tasarrufta bulunacağı sorulduğunda Çelebi, "Şu anda böyle bir ihtiyacımız yok" diyerek cevap verdi. Ayrıca, TOKİ'yi arayarak arsanın kendisine çıktığını öğrendiğini ve bu haktan feragat ettiğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.