AJet'ten dev kampanya! 1 dolar ve 1 euroya yurt dışı uçak bileti

AJet'ten dev kampanya! 1 dolar ve 1 euroya yurt dışı uçak bileti
Havayolu şirketi AJet, muhteşem bir fırsat sunarak seyahatseverleri sevindirdi. Türkiye'den yurt dışına yapılacak seyahatlerde 1 dolar artı vergilerle, yurt dışından Türkiye'ye dönüşlerde ise 1 euro artı vergilerle uçma imkanı sağlıyor.

22-24 Mart 2024 tarihleri ​​arasında satın alınacak ve 31 Mart ile 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek seyahatlerde geçerli olan bu kampanya, seyahatseverlerin hayallerindeki destinasyonlara daha uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlayacak.

Kampanya kapsamında, Türkiye'den yurt dışına (Kuzey Kıbrıs hariç) ve yurt dışından Türkiye'ye direkt uçuşlar bulunuyor. Bu fırsatla seyahat edecek olanlar, dünya üzerindeki diledikleri noktaya ulaşma şansını elde edecekler.

AJet'in bu cazip kampanyasıyla seyahat tutkunları, sınırları aşarak yeni kültürler keşfetme ve unutulmaz anılar biriktirme fırsatı yakalayacaklar. Bu fırsatı kaçırmamak için acele edin ve hayalinizdeki destinasyona gitmek için AJet'in 1 dolar ve 1 euroya ucuz bilet kampanyasından yararlanın!

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.