Ağrılılar iftar sofrasında Hamza Dağ’ı ağırladılar

Ağrılılar iftar sofrasında Hamza Dağ’ı ağırladılar
İzmir’de yaşayan Ağrılılar düzenledikleri iftar yemeğinde AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ’ı ağırladılar.

İzmir’de yaşayan Ağrılılar düzenledikleri iftar yemeğinde AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ’ı ağırladılar.

Ağrılıların yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğine AK Parti Ağrı Eski Milletvekili Ekrem Çelebi, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Mirhan Bedir, AK Parti Balçova İlçe Başkanı Oğuzhan Bizkevelci ve partililer katıldı.

Ağrılı vatandaşlarla tek, tek tokalaşan Dağ, hal hatırlarını sorarak bir süre sohbet etti. Ekrem Çelebi’nin tanıtımını yaptığı Dağ, Ağrılılardan destek istedi.

izmir2.jpg

Çelebi’ye verdiği destekten dolayı teşekkür eden Hamza Dağ "14 Mayıs'ta yapılan seçimlerde hem Recep Tayyip Erdoğan hem AK Parti hem de Cumhur İttifakı başarılı bir tablo ortaya koymuştur. İnşallah 28 Mayıs'ta yapılacak seçimleri de yine Recep Tayyip Erdoğan açık ara önde bitirecektir. En yakın rakibimize yaklaşık 5 puan fark atmamıza rağmen asla rehavete kapılmıyoruz, ilk günkü heyecanımız ve azmimizle çalışmaya, gayret göstermeye devam ediyoruz.

izmir1.jpg

Geleneksel hale getirdiğimiz seçim zaferlerine yenisini eklemek için vatandaşlarımız mutlaka sandığa gitmelidir. Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden cumhurbaşkanı olarak seçmek adına pazar günü oy kullanmayı bir görev olarak görmeliyiz" diye konuştu. İzmir'de yaşayan Ağrılılar olarak Dağ ve AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi'yi misafir etmekten gurur duyduklarını belirten Tekinalp ailesi, "Her iki misafirimizi İzmir'de her zaman ağırlamak isteriz. Ayrıca bu güzel anlamlı gecede bizleri yalnız bırakmayan tüm Ağrılı hemşerilerimize sonsuz teşekkür ederiz" dedi.

izmir3.jpg

Kaynak:RÜMEYSA MAMATOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.