Ağrılı İş İnsanı Kocaelispor’un başkanı oldu

Ağrılı İş İnsanı Kocaelispor’un başkanı oldu
Ağrılı İş İnsanı Recep Durul, Kocaelispor’un yapılan Yönetim Kurulu toplantısında takımın yeni başkanı oldu.

Ağrılı İş İnsanı Recep Durul, Kocaelispor’un yapılan Yönetim Kurulu toplantısında takımın yeni başkanı oldu.

Kocaelispor resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Şu ifadelere yer verildi “Bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Engin Koyun’un istifasının kabulüne ve bilahare tarihi duyurulacak olan yeni Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’a kadar Yönetim Kurulu Başkanı olarak vekaleten Sayın Recep Durul’un belirlenmesine karar verildiğini kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Sayın Engin Koyun’a kulübümüze verdiği emekler için teşekkür eder, vekaleten Yeni Yönetim Kurulu Başkanımız olarak belirlenen Sayın Recep Durul’a yeni görevinde sonsuz başarılar dileriz.” ifadeleri yer aldı.

img-0569.jpeg

Recep Durul Kimdir ?

1964 tarihinde Ağrı’da dünyaya geldi. Evli ve üç kız evlat sahibi olan Durul, orta öğrenimini İstanbul’da lisans eğitimini İşletme Yönetimi alanında tamamladı. Çok sayıda bilimsel etkinliğe iştirak eden ve makale yayınlayan Durul, İstanbul Sarıyer Genç Takımı’nda futbol oynadı. ABD’de dünya şampiyonasında oynayan ve milli tenisçi olan Durul, 70 ülkeye ihracat yapan Durulsan Makine’nin sahibidir. Recep Durul, İzmir tenis akademisinin sahibidir ve tenis sporuna hizmet ederek yeni sporcular yetiştirmektedir. Durul, Yahya Kaptan İtasportx işletmesi sahibi ve toplumsal sağlık ve spor konularında da faaliyet göstermektedir.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.