Ağrılı bürokratlar İzmit’i yönetmek için istifa ettiler

Ağrılı bürokratlar İzmit’i yönetmek için istifa ettiler
Türkiye’nin dört bir yanına yayılan Ağrılılar bürokrasi ve siyasete yön vermeye devam ediyorlar.

Kamu görevlilerinin istifa tarihi için son günü bekleyen Çayırova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Şahin’de geçtiğimiz günlerde istifa etmişti. Yerel seçimlere hazırlanan İbrahim Şahin AK Parti’den Dilovası Belediye Başkanı aday adaylığı için Çayırova Belediyesi başvurusunu yaptı.

İBRAHİM ŞAHİN KİMDİR?

1972 yılında Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde dünyaya geldi. 1991 yılından beri Dilovası’nda ikamet ediyor. Sosyal Bilimler Fakültesi Ön Lisans ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden lisans eğitimi aldı. İlk devlet memurluğu görevime 1990 yılında Doğubayazıt’ta başladı. Sırasıyla; Doğubayazıt Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü, Doğubayazıt Turizm Danışma Müdür Vekilliği, Türkiye - İran Heyet Üyeliği, Dilovası Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü görevlerini başarıyla ifa ettikten sonra Çayırova Gençlik ve Spor İlçe Müdürü atandı. 2002 yılında bana tevdi edilen vazife dolayısıyla Ağrı Doğubayazıt İlçesi’nde Ak Parti Teşkilatı’nı kurdu. 2019 Yerel Seçimlerinde Ak Parti Dilovası Belediye Başkanlığı’na aday adayı oldu. Uluslararası Ağrı Dağı ve Nuh’un Gemisi Sempozyumu’nu Doğubayazıt’ da, Hong-Kong’da, Çin’de düzenleyerek Kaymakamlık adına koordinatör olarak görev aldı. Çayırova Gençlik ve Spor Kulübünü kuran Şahin, halen Kulüp Başkanlığı’nı yürütmekte. Evli ve 4 çocuk babası.

sahin.jpg

EMİRŞAH TORUN KÖRFEZ DEDİ

Uzun yıllardır İzmit’te yaşayan ve son olarak İzmit Belediye Başkan Yardımcısı görevini yapan Emirşah Torun, bu görevinden istifa ederek CHP’den Körfez Belediyesi için adaylığını açıkladı.

Torun aday adaylığı başvurusunu 3 Aralık Pazar günü saat 15.00’de ilçe başkanlığında gerçekleştirecek. Emirşah Torun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Değerli dostlarım. Körfez İlçemize hizmet etmek için, Cumhuriyet Halk Partisi Körfez Belediye Başkan aday adayı olmaya karar verdim" diyerek adaylık açıklamasına davette bulundu.

emirsah.jpg

HEMŞERİLERİ DESTEK VERİYOR

Körfez kozmopolit bir ilçe. Doğu ve Güneydoğu Anadolu kökenli vatandaşların ağırlıklı olarak yaşadığı Körfez’deki seçmen kitlesiyle sıkı bir diyalog ve iletişim içerisinde bulunan Torun’a destek üst seviyede olduğu söyleniyor. Torun, CHP’de seçim takviminin açıklanmasıyla birlikte görevinden istifa ederek Körfez ilçedeki çalışmalarına fiilen ağırlık verecek. CHP, 2019’da Bozkurt Uslu’yu aday çıkartmış ancak daha sonra İYİ Parti ile ittifak yapılınca Uslu geri çekilmişti. Parti tabanı bu duruma tepki göstermiş ve çok sayıda CHP’li seçmen sandık başına gitmemişti. CHP körfez ilçe Yönetimi ve partililer bu kez aynı hataya yapmak istemiyor ve kendi adaylarına destek için sandık başına gidecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.