Ağrı’da iki araç kundaklandı

Ağrı’da iki araç kundaklandı
Ağrı’da önceki gece Merkez Fatih Mahallesi’nde toptancılık yapan vatandaşlara ait iki araç kundaklandı.

Ak Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız sosyal medya hesabından araçların yanma anına ait görüntüleri, araç sahiplerinin AK Parti’li oldukları için araçlarının yakıldığını iddia ederek: “Ağrı Fatih Mahallemizde AK davaya inanan kardeşimizin araçlarını yakan alçaklar. Siz Kürtlere acı ve gözyaşından başka bir şey vermediniz. Kürtlerin nezdinde taşeron, alçak bir terör örgütünden başka zerre-i miskal bir değeriniz yok. Alçak ihanet şebekeleri (sözüm ona Kürtlerin savunucuları) dün akşam sırf AK Parti’li oldukları için vatandaşlarımızın araçlarını yaktılar. Allah’ın izniyle bu kervan hemşerilerimizin desteği ile yürüyecek. Taşeron terör örgütünün tüm alçak ve hain çabaları boşa çıkacak.” İfadeleri ile paylaştı.

‘Kimse ile bir düşmanlığımız yok’

Kundaklanan araç sahiplerinden Abbas Güngör ise yaptığı açıklamada, kundaklanan araçların yanında “Faşist AKP yandaşları, Sonunuz bunun gibi olacak” şeklinde bir not bulduklarını belirterek olayın terör eylemi olduğunu söyledi.

Güngör: “Olay sabaha karşı meydana geldi. Araçlarımız kundaklandı. Kimin yaptığını bilmiyoruz. Kardeşim sabah fırına gidip çalışıyor. Fırıncı sabah kendisini almaya gelirken olayı fark edip bize haber verdi. O şekilde biz haberdar olduk. Emniyet ve itfaiye geldi. Yangın söndürüldü. Ondan sonra emniyete gidip ifade verdik. Yani olayın nasıl olduğunu anlattık. Şu an bekliyoruz. Bu olay terör olayıdır. Başka bir izahı yok. Birde buraya bir not kağıdı bırakmışlar buraya. “AKP yandaşı, sonunuz böyle olacak, nevroz piroz be” gibi şeylerin yazılı olduğu bir not kağıdı bırakmışlar. Biz onu da karakola teslim ettik. Olay bu şekilde olmuş. Araçlarımız da zaten şu an görüldüğü gibi kullanılamaz durumda. Hurda olmuşlar. Bizim ekmek teknemizdi. Kimse ile bir husumetimiz ya da düşmanlığımızda yoktu. Şu an ne yapacağımızı bilmiyoruz” dedi.

whatsapp-image-2021-03-21-at-09.50.35.jpegwhatsapp-image-2021-03-21-at-09.50.34.jpegwhatsapp-image-2021-03-21-at-09.50.33-(1).jpegwhatsapp-image-2021-03-21-at-09.50.33.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.