30 Yılda 19 Kez Aday Oldu, Hiç Kazanamadı! Bu Kez Hem Muhtar Hem de Başkan Adayı

30 Yılda 19 Kez Aday Oldu, Hiç Kazanamadı! Bu Kez Hem Muhtar Hem de Başkan Adayı
"Menderes Koçak: Seçimlerde 30 Yılda 19 Kez Aday, Hiç Kazanamadı!"

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde yaşayan Menderes Koçak, belki de Türkiye'nin en az bilinen, ancak en çok adaylık deneyimi olan isimlerinden biri. 1994 yılından bu yana bağımsız olarak belediye başkanlığı, milletvekilliği ve muhtarlık olmak üzere toplamda 19 kez aday olan Koçak, bu süreçte hiçbir seçimi kazanamadı.

Sandıklı'nın Kızılca köyünde yaşayan 62 yaşındaki Menderes Koçak, önümüzdeki seçimlerde hem köy muhtarlığı hem de belediye başkanlığına aday oldu. Ancak Koçak'ın dikkat çeken yanı, uzun adaylık geçmişine rağmen hiçbir seçimi kazanamamış olması.

Köyünden muhtar adayı olarak siyasi kariyerine başlayan Koçak, son 30 yılda bağımsız olarak farklı görevler için toplamda 19 kez aday oldu. Ancak her seferinde seçmenin güvenini kazanamadı ve sandıktan galip çıkamadı.

Koçak, seçimlerde aday olmasına rağmen başarı elde edememesine rağmen umudunu hiç kaybetmediğini belirtiyor. Her seçimde halkın desteğini almayı hedefleyen Koçak, bu kez de köy muhtarlığı ve belediye başkanlığı için adaylığını koydu. Eğer her iki göreve de seçilirse, belediye başkanlığını tercih edeceğini dile getiriyor.

Menderes Koçak, adaylık deneyimini "Her şey insanlık için" diyerek özetliyor. 30 yıllık süreçte hiçbir zaman halkına sırtını dönmediğini ve mücadelesini sürdürdüğünü ifade ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.