1 Nisan Pazartesi okullar tatil mi, okullar 31 Mart'tan sonra tatil mi?

1 Nisan Pazartesi okullar tatil mi, okullar 31 Mart'tan sonra tatil mi?
Son dakika… 1 Nisan’da okulların ve üniversitelerin tatil olup olmadığı merak konusu oldu. 31 Mart Pazar günü yerel seçimlerin yapılacağından dolayı pazartesi gününün tatil olup olmadığı merak ediliyor.

31 Mart’ta yerel seçimler yapılacak. Seçimlere kısa bir sürenin kalmasıyla birlikte 1 Nisan gününün tatil olup olmadığı öğrenciler ve veliler tarafından merak ediliyor. 31 Mart Pazar günü YSK’nın belirlediği saatler arasında vatandaşlar oy kullanacak.

Oy sayma işlemlerinin uzun sürmesinden dolayı ve okullardaki düzenin değişmesiyle birlikte 1 Nisan tarihinde okulların olup olmayacağı araştırılıyor.

1 NİSAN’DA OKULLAR TATİL Mİ?

31 Mart Pazar günü yerel seçimler yapılacak. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de 81 ilde okullarda sandıklar kurulacak. Vatandaşların okullara giderek oy vermesinden dolayı okullardaki düzende de değişiklikler meydana geliyor. Oy sayım işlemlerinin uzun sürmesinden dolayı okullar eski haline döndürülemeyebiliyor. Bu nedenden dolayı okulların tatil edilip edilmeyeceği de merak konusu oldu.

Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs ve 28 Mayıs tarihlerinde yapılan seçimlerin ardından okullar tatil ilan edildi. Bu nedenle 1 Nisan’da da okulların tatil edilmesi bekleniyor ancak henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.