DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Annesi Güner Babacan Hayatını Kaybetti

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Annesi Güner Babacan Hayatını Kaybetti
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, acı bir gün yaşayarak annesi Güner Babacan'ı kaybetti. Bu üzücü olayın ardından partinin sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, Genel Başkan ve ailesine başsağlığı dilekleri iletiliyor.

DEVA Partisi, Genel Başkan Ali Babacan'ın annesi Güner Babacan'ın vefatını duyurdu. Paylaşımda, Babacan ailesine başsağlığı dilekleri ile birlikte, bu zor günlerinde yanlarında oldukları ifade ediliyor.

Zor Bir Süreç: Ali Babacan'ın Bir Ay İçinde Kaybettiği İkinci Ebeveyni

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, geçtiğimiz ay babası Hilmi Babacan'ı kaybetmişti. Şimdi ise annesi Güner Babacan'ı kaybederek zorlu bir süreçten geçiyor. Parti ve sevenleri, Babacan'a destek mesajları ile acısını paylaşıyor.

DEVA Partisi Liderine Başsağlığı Mesajları

DEVA Partisi'nin sosyal medya paylaşımı, Ali Babacan'ın annesi Güner Babacan'ın vefatıyla ilgili başsağlığı mesajları içeriyor. Bu duygusal anıda partililer, liderlerine destek ve başsağlığı dileklerini iletiyor.

İkinci Acı Kayıp: Ali Babacan'ın Ailesinin Ardından Bir Kayıp Daha

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bir ay içinde ikinci acı kaybını yaşadı. Bu zorlu süreçte Babacan'ın ve ailesinin yaşadığı acıya dair detaylar, sevenleri ve kamuoyuyla paylaşılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.