• Haberler
  • Ağrı
  • Zafer bayramı Diyadin'de anlamlı törenle kutlandı

Zafer bayramı Diyadin'de anlamlı törenle kutlandı

Diyadin'de 30 Ağustos Zafer Bayramı, ilçe protokolü ve vatandaşların katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103. yılı, ilçede düzenlenen kapsamlı törenle kutlandı. Hükümet Konağı önünde gerçekleşen program, ilçe protokolünün katılımıyla yoğun bir katılımla başladı. Kutlamalar, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunması ile başladı. 

Zafer bayramı Diyadin'de anlamlı törenle kutlandı

Çelenk töreninin tamamlanmasının ardından Diyadin Kaymakamı Sayın Furkan Korkusuz, Kaymakamlık toplantı salonunda kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin tebriklerini kabul etti. Kaymakamlık yetkilileri adına yapılan kısa açıklamada, “Milletimizin bağımsızlığı ve özgürlüğü için hayatını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyoruz. Bu anlamlı gün, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bir vesiledir” denildi.

Zafer bayramı Diyadin'de anlamlı törenle kutlandı

Kutlama programının ardından protokol üyeleri, kurum amirleri ve katılımcılarla birlikte şehit kabirleri ziyaret edildi. Burada başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan uğruna şehit düşmüş tüm kahramanlar için dualar edildi. Tören boyunca ilçedeki vatandaşlar da etkinliğe yoğun ilgi göstererek milli birlik ve beraberlik mesajına destek verdi.

Zafer bayramı Diyadin'de anlamlı törenle kutlandı

Diyadin’deki 30 Ağustos programı, protokolün ve halkın bir araya gelmesiyle, şehitlere ve gazilere duyulan saygının vurgulanmasıyla tamamlandı.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
Özel Haber

Bakmadan Geçme