Yollar Neden Kapalı Son Dakika 28 Nisan?

Yollar Neden Kapalı Son Dakika 28 Nisan?
İstanbul'da 28 Nisan'da Yollar Kapatılacak: Bisiklet Turu ve Trafik Düzenlemeleri

İstanbul'da 28 Nisan'da Yollar Kapatılacak: Bisiklet Turu ve Trafik Düzenlemeleri

İstanbul Valiliği'nin Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun İstanbul etabı için aldığı önlemler doğrultusunda 28 Nisan Pazar günü bazı yolların trafiğe kapatılacağı duyuruldu. İşte detaylar:

1. Yol Kapatmaları ve Alternatif Güzergahlar: İstanbul Valiliği'nin açıklamasına göre, 28 Nisan Pazar günü saat 07.00'den itibaren Beşiktaş Meydan ile Zincirlikuyu D-100 güney katılım arası, Üsküdar'da Kısıklı Caddesi, Kadıköy'de Uzunçayır O-1 Bağlantı Yolu gibi birçok cadde ve yol trafiğe kapatılacak. Sürücüler için alternatif güzergahlar da belirlendi.

2. Metrobüs Seferleri ve Köprü Durumları: Metrobüs seferleri saat 10.00'da kuzey, 12.00'de güney yönde durdurulacak. Ayrıca 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün güney yönü saat 10.00'da, kuzey yönü ise saat 12.00'de trafiğe kapatılacak.

3. Tramvay ve Vapur Seferleri: Tramvay ve arabalı vapur seferleri saat 10.30'dan itibaren durdurulacak. Sirkeci arabalı vapur seferleri ile Beyazıt ve Kabataş tramvay seferleri bu süreçte yapılamayacak.

4. Alternatif Güzergahlar ve İETT Düzenlemeleri: Parkur üzerindeki otobüs durakları için İETT Genel Müdürlüğü saat 10.30'dan itibaren sefer düzenlemesi yapacak. Vatan, Millet, Fevzipaşa, Horhor caddeleri ve Atatürk Bulvarı ise alternatif güzergah olarak kullanılabilecek.

Bu düzenlemeler, 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun güvenli ve sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesini sağlamak amacıyla alınmıştır. Tüm sürücülerin ve vatandaşların bu düzenlemelere dikkat etmesi önem taşıyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.