Yalı Çapkını final mi yapıyor?

Yalı Çapkını final mi yapıyor?
Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, izleyicileri yine bir sürprizle karşı karşıya bırakıyor. İşte detaylar...

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Binnur Kaya, Tarık Emir Tekin, Ersin Arıcı, Beril Pozam, İrem Altuğ ve Buçe Buse Kahraman gibi deneyimli isimlerin bulunduğu Yalı Çapkını dizisi, 64. bölümüyle yine seyirciyi şaşırtmaya devam ediyor.

Yalı Çapkını, son dönemde yaşanan tartışmalı sahnelerle birlikte reytinglerde de bir düşüş yaşamış gibi görünüyor. Rakiplerinin gerisinde kalan dizi için ekranlara veda iddiaları da gündeme bomba gibi düştü.

Yalı Çapkını'nın erken veda edeceği iddiaları, dizinin hayranlarını derinden etkiledi. Ancak bu veda, sezon finali mi yoksa dizinin tamamen sona ermesi mi olacak, şu anda belirsizliğini koruyor.

Haziran ayının yaklaşmasıyla birlikte ekranlarda yaprak dökümü başlayacak ve Yalı Çapkını dizisinin de bu sürece nasıl bir hamleyle gireceği merak konusu haline geldi.

Dizi yapımcılarından henüz resmi bir açıklama gelmemiş olsa da, Yalı Çapkını hayranları, beklenmedik sürprizlere hazırlıklı olmalı gibi görünüyor.

Yalı Çapkını'nın 65. bölümü, Cuma akşamı saat 20.00'da yine Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak. Ancak bu buluşmanın nasıl bir sonuç doğuracağı, dizi tutkunları tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.