• Haberler
  • Van
  • Van M Tipi Cezaevinde Mahkumlara Yedam Eğitimleri Düzenlendi

Van M Tipi Cezaevinde Mahkumlara Yedam Eğitimleri Düzenlendi

Van M Tipi Kapalı Cezaevinde, Türkiye Yeşilay Cemiyeti ve Adalet Bakanlığı işbirliğiyle YEDAM uzmanları mahkumlara birebir görüşme ve grup terapileri düzenledi.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti ve Adalet Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Van’da yürütülen çalışmalar çerçevesinde, cezaevlerinde personel ve mahkumlara yönelik eğitimler gerçekleştirildi.

Van M Tipi Kapalı Cezaevinde kalan mahkumlarla YEDAM (Yeşilay Danışmanlık Merkezi) uzmanları tarafından birebir görüşmeler ve grup terapileri yapıldı. Eğitimler ve danışmanlık süreçlerinden olumlu geri dönüşler alındığı bildirildi.

Van M Tipi Cezaevinde Mahkumlara Yedam Eğitimleri Düzenlendi

Cezaevi idaresi, YEDAM uzmanlarının yürüttüğü çalışmaları takdir ederek, kıymetli emeklerinden dolayı plaket takdim etti. Yeşilay Van yetkilileri, ekibe ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederek, “İyiki varsınız. İyiki Yeşilay var.” ifadelerini kullandı.

Van M Tipi Cezaevinde Mahkumlara Yedam Eğitimleri Düzenlendi

Van’da yürütülen bu program, mahkumların rehabilitasyon sürecine destek olmayı ve sağlıklı yaşam bilincini artırmayı hedefliyor.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme