Van'da iki hasta helikopter ambulansla hastaneye sevk edildi
Van'ın Bahçesaray ve Çatak ilçelerinde rahatsızlanan iki hasta, helikopter ambulansla Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. 77 yaşındaki C.V.'ye 'inferior MI' tanısı konurken, 70 yaşındaki N.K. ise düşme sonucu çoklu travma yaşadı.
Van’ın Bahçesaray ve Çatak ilçelerinde rahatsızlanan 2 hasta, helikopter ambulans ile Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Edinilen bilgilere göre, Bahçesaray Devlet Hastanesi’nde tedavi gören 77 yaşındaki C.V. isimli hastaya "inferior MI" tanısı konuldu. Hastanın ileri tetkik ve tedavisi için helikopter ambulansla Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nakli sağlandı.
Öte yandan, Çatak Devlet Hastanesi’nde düşme sonucu çoklu travma geçiren 70 yaşındaki N.K. isimli hasta da helikopter ambulansla Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Bakmadan Geçme





