• Haberler
  • Van
  • Van'da Hz. Peygamber ve Aile Ahlakı Konferansı Yoğun İlgi Gördü

Van'da Hz. Peygamber ve Aile Ahlakı Konferansı Yoğun İlgi Gördü

Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Van İl Müftüsü Dr. Mehmet Sırrı Şık, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) Van Bölge Müdürlüğü personeline Hz. Peygamber ve Aile Ahlakı konulu konferans verdi.

Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Van İl Müftülüğü tarafından düzenlenen konferans serisi kapsamında, İl Müftüsü Dr. Mehmet Sırrı Şık tarafından sunulan “Hz. Peygamber ve Aile Ahlakı” adlı konferans, yıl boyunca hem halka açık alanlarda hem de kamu kurum ve kuruluşlarında icra edilecek.

Bu kapsamda ilk konferans, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) Van Bölge Müdürlüğü personeline yönelik gerçekleştirildi. Konferans sırasında İl Müftüsü Dr. Mehmet Sırrı Şık, Hz. Peygamber’in aile hayatındaki örnek davranışları, ailede sevgi, saygı ve sorumluluk bilincinin önemi konularında kapsamlı bilgiler paylaştı.
Van'da Hz. Peygamber ve Aile Ahlakı Konferansı Yoğun İlgi Gördü

Konferansa yoğun ilgi gösteren DAKA personeli, İl Müftüsü Dr. Şık’a teşekkürlerini sunarken, bu tür etkinliklerin ilerleyen dönemlerde de tekrar gerçekleştirilmesini temenni etti. Etkinlik, hem dini bilincin artırılması hem de kurum çalışanları arasında sosyal ve kültürel etkileşimin güçlendirilmesi açısından büyük önem taşıyor.

Van İl Müftülüğü, konferansın düzenlenmesinde emeği geçen DAKA yöneticilerine ve personeline teşekkürlerini iletti. İl Müftülüğü tarafından sosyal medya hesaplarında da duyurusu yapılan etkinlik, Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında düzenlenen çalışmaların önemli bir parçası olarak öne çıktı.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme