• Haberler
  • Iğdır
  • Vali Ercan Turan, Duyarlı Öğrenci Zeynep Ece Doğan ve Ailesini Makamında Ağırladı

Vali Ercan Turan, Duyarlı Öğrenci Zeynep Ece Doğan ve Ailesini Makamında Ağırladı

Iğdır Valisi Ercan Turan, yağmur altında İstiklal Marşı'na saygı duruşunda bulunan İnönü İlkokulu öğrencisi Zeynep Ece Doğan ve ailesini makamında ağırladı.

Iğdır Valisi Ercan Turan, eğitim gördüğü İnönü İlkokulu bahçesine girdikten sonra, hoparlörden İstiklal Marşı'nın okunmasıyla yağmur altında saygı duruşunda bulunan 4. sınıf öğrencisi Zeynep Ece Doğan ve ailesini makamında misafir etti.

Gösterdiği duyarlılıkla herkesin takdirini kazanan Zeynep Ece Doğan, Vali Turan tarafından tebrik edilerek altınla ödüllendirildi. Vali Turan, Zeynep Ece ve ailesiyle gerçekleştirdiği samimi sohbet sırasında, eğitimin ailede başladığını vurguladı.

“Eğitim ailede başlıyor. Ailede eğitim sağlam verilince o çocuğun eğitim hayatı ve kariyeri başarılı oluyor. Biz Zeynep'in de Aslı'nın da geleceklerinin parlak olacağını biliyoruz ve temenni ediyoruz. Allah hep iyilerle karşılaştırsın çocuklarımızı. Örnek aile olarak da sizi tebrik ediyoruz. Bu sene Aile Yılı. Aile, toplumun temel dinamiği. Zeynep kızımızı sosyal medyada gördük, hem de okulda başarılı olduğunu öğrendik. Ailecek sizleri tanımak istedik. Zeynep gibi Aslı gibi güzel çocukları yetiştirdiğiniz için tebrik ediyoruz.” dedi.

Iğdır Valiliği, duyarlı ve başarılı öğrenci Zeynep Ece Doğan’ın bu örnek davranışını takdirle karşıladığını duyurdu.

Iğdır Valiliği Basın Servisi

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme