• Haberler
  • Ağrı
  • Vali Bozkurt, Diyadin'in sağlık ve tarım alanındaki potansiyelini değerlendirdi

Vali Bozkurt, Diyadin'in sağlık ve tarım alanındaki potansiyelini değerlendirdi

Ağrı Valisi Önder Bozkurt, Diyadin ilçesini ziyaret ederek, ilçedeki çeşitli projeler ve çalışmalara ilişkin yerinde incelemelerde bulundu.

İlk olarak Diyadin Kaymakamı Furkan Korkusuz ve ilçe protokolü ile bir araya gelen Vali Bozkurt, ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili kapsamlı bir brifing aldı. Ziyaretinin ardından Diyadin İlçe Hastanesini ziyaret eden Vali Bozkurt, hastanedeki sağlık hizmetleri ve yürütülen projeler hakkında yetkililerden bilgi aldı. Bu sırada hastaneye gelen yaşlı bir kadının, Valiyi görünce duyduğu sevgiyle sarılması dikkat çekti. O anlar, çevredeki kameralar tarafından kaydedildi.

Vali Bozkurt, Diyadin'deki projeleri yerinde inceledi

Ziyaretin devamında, Vali Bozkurt, Diyadin’deki Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ni de gezdi. Bu bölgeye ilişkin bilgi alan Vali, bölgenin potansiyeli ve geliştirilmesi gereken alanlar hakkında yetkililerle değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca, ilçenin kaplıca alanlarında da incelemelerde bulunan Vali Bozkurt, bu alanların turizm açısından taşıdığı önemi vurguladı.

Vali Bozkurt, Diyadin'deki projeleri yerinde inceledi

Vali Bozkurt’un Diyadin ziyaretinin ardından, ilçenin kalkınma sürecine yönelik yapılması gereken çalışmalar hakkında çeşitli görüş alışverişlerinde bulunuldu. Ziyaret, yerel yönetim ve protokol üyeleri tarafından olumlu karşılandı.

Vali Bozkurt, Diyadin'deki projeleri yerinde inceledi

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme