Ünlü futbolcu Daniel Alves! Daniel Alves kime tecavüz etti?

Ünlü futbolcu Daniel Alves! Daniel Alves kime tecavüz etti?
Dünyaca ünlü futbolcu Daniel Alves'in tecavüz suçlamasıyla yargılanarak 4.5 yıl hapis cezasına çarptırılması gündemi sarsarken, verilen kararın detayları da dikkatleri üzerine çekiyor.

İspanya'nın Barcelona şehrinde 23 yaşındaki bir kadına yönelik tecavüz suçlamasıyla yargılanan 39 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Daniel Alves, mahkeme kararıyla 4.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ayrıca Alves, 5 yıl boyunca denetimli serbestlik cezasına da tabi tutulacak.

Barcelona İl Mahkemesi'nin nihai kararına göre, suçun 30 Aralık 2022'de Sutton gece kulübünde işlendiği tespit edildi. Mahkeme, mağdurun rızası olmadığını ve tecavüzün kanıtlandığını belirtirken, Alves'in 4.5 yıl hapis cezasının yanı sıra mağdura 150 bin euro tazminat ödemesine karar verdi.

Mahkeme kararında, Alves'in mağdurun iradesini kırmak için şiddet kullandığının tespit edildiği ve cinsel saldırıyı inkar etmediği vurgulandı. Ayrıca mağdurun rıza gösterdiğine dair hiçbir kanıt bulunmadığı, hatta mağdurun cinsel ilişkiye karşı çıktığı ancak engel olamadığı belirtildi.

Daniel Alves'in mahkeme kararıyla hapis cezası alması ve tecavüz suçlamasıyla yargılanmasının ardından kariyeri ve kişisel yaşamıyla ilgili yeni bir döneme gireceği bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.