Üniversite Öğrencilerinden Sarıkamış Şehitleri Anısına Fidan Dikimi
Sarıkamış Harekatı'nda donarak şehit olan 90 bin askerin anısını yaşatmak için Sarıkamış Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri fidan dikti. 'Senin de Bir Sarıçam Ağacın Olsun' etkinliğinde 90 öğrenci tarafından 90 sarıçam fidanı toprakla buluşturuldu. Bu duyarlı girişim, şehitlerin hatırasını gelecek nesillere aktarma çabalarını vurguluyor.
Sarıkamış Harekatı’nda donarak şehit olan 90 bin askerin anısını yaşatmak amacıyla, üniversite öğrencileri fidan dikti.
Sarıkamış Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden oluşan bir grup, "Senin de Bir Sarıçam Ağacın Olsun" etkinliği kapsamında bir araya geldi. Etkinlikte, 90 bin şehide ithafen 90 öğrenci tarafından 90 sarıçam fidanı toprakla buluşturuldu.
Fidan dikimi öncesinde öğrenciler çevre temizliği de yaparak bölgenin doğal güzelliğine katkıda bulundu. Dikilen fidanlara can sularını veren öğrenciler, şehitlere olan vefa borçlarını bu şekilde ödemeye çalıştıklarını dile getirdi.
Öğrencilerin bu duyarlı girişimi, Sarıkamış şehitlerinin aziz hatırasını canlı tutma ve gelecek nesillere aktarma çabalarının önemli bir göstergesi oldu.
Bakmadan Geçme




