Ümit Kalko kimdir, nereli? Ümit Kalko kaç yaşında?

Ümit Kalko kimdir, nereli? Ümit Kalko kaç yaşında?
Ümit Kalko kimdir, nereli? Ümit Kalko kaç yaşında?Eğitimci Ümit Kalko Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli ve Ne İş Yapıyor? Sorularının Cevapları Haberimizde...

Ümit Kalko: Eğitimci, Lider ve Spor Yöneticisi

  • Doğum ve Eğitim Yılları: Ümit Kalko, 1983 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Eğitimine Gazi Üniversitesi'nde uluslararası ilişkiler alanında lisans eğitimi alarak başladı. Daha sonra Kadir Has Üniversitesi'nde yüksek lisansını tamamladı ve şu anda İstanbul Aydın Üniversitesi'nde doktora eğitimine devam etmektedir.

  • Eğitim Sektöründeki Başarıları: Eğitim sektöründe önemli bir isim olan Kalko, marka kuruluşları, stratejik planlama ve üniversitelerin master franchise projelerini başarıyla yönetti. Eğitimdeki liderliği ve başarıları sayesinde çeşitli kuruluşlar tarafından "Yılın Eğitim Girişimcisi" ödülüne layık görüldü.

  • Spor Yöneticiliği ve Başarıları: Ümit Kalko, spor, sanat ve bilim alanlarında da aktif bir rol oynadı. Futbol ve basketbol kulüplerinde yöneticilik yaparak Silivrispor'un 32 yıl aradan sonra 2. Lig'e yükselmesi ve Büyükçekmece Basketbolspor'un Beko Basketbol Ligi'ne yükselmesi gibi önemli başarılar elde etti.

  • Sosyal Sorumluluk Projeleri: Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veren Kalko, kurduğu vakıf aracılığıyla birçok öğrenciye burs imkanı sağlamakta ve memleketi Kars'ta anaokulu, ilkokul ve öğretmen lojmanları gibi projeler gerçekleştirmektedir.

  • Aile Hayatı ve Yaşamı: Ümit Kalko'nun eşi Avukat Senem Yorulmaz Kalko'dur ve çiftin Elif Sare ile Yusuf Ali adında iki çocuğu bulunmaktadır. Kalko, 2024 yılı itibarıyla 41 yaşındadır ve aslen Ankaralıdır.

Ümit Kalko'nun eğitimdeki liderliği, spor yöneticiliği ve sosyal sorumluluk projelerine olan katkıları, onu çok yönlü bir isim haline getirmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.