• Haberler
  • Ağrı
  • Tutak'ta Gaziler Günü'nde şehit aileleri ve gaziler unutulmadı

Tutak'ta Gaziler Günü'nde şehit aileleri ve gaziler unutulmadı

Ağrı'nın Tutak ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen programda şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelen Kaymakam Ahmet Coşkun, devletin her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.

WhatsApp

AĞRI KARAKÖSE HABER WhatsApp Kanalını Takip Et

En güncel haberler için bizi WhatsApp kanalımızdan takip edin!

WhatsApp TAKİP ET

Haberin Özeti

  • Ağrı'nın Tutak ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Hükümet Konağı bahçesinde çelenk sunma töreni düzenlendi.
  • Kaymakam Ahmet Coşkun ve protokol üyeleri, Şehit ve Gazi Aileleri Derneğinde şehit yakınları ve gazilerle kahvaltıda buluştu.
  • Kaymakam Coşkun, devletin şehit aileleri ve gazilerin fedakarlıklarını anarak, her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Ağrı’nın Tutak ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla anma programı düzenlendi. Şehitlerin rahmet ve minnetle, gazilerin ise saygı ve şükranla anıldığı program, Hükümet Konağı bahçesinde gerçekleştirilen çelenk sunma töreniyle başladı.

Tutak Kaymakamı Ahmet Coşkun, Belediye Başkanı Fevzi Sayan, kurum amirleri ve vatandaşların katıldığı törende Gaziler Günü’nün anlam ve önemine dikkat çekildi.

Vatanın bağımsızlığı, milletin birlik ve beraberliği uğruna mücadele eden şehit ve gazilerin fedakârlıklarının unutulmadığı programın ardından protokol üyeleri, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Şehit aileleri ve gazilerle kahvaltıda buluştular

Çelenk sunma töreninin tamamlanmasının ardından program, Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde devam etti.

Kaymakam Ahmet Coşkun ve beraberindeki heyet, burada şehit aileleri ve gaziler onuruna düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Şehit yakınları ve gazilerle aynı sofrada buluşan Coşkun, katılımcılarla yakından ilgilenerek sohbet etti.

Programda şehitlerin emaneti olan ailelerin ve gazilerin yalnızca özel günlerde değil, her zaman hatırlanmasının önemine vurgu yapıldı.

Tutak Kaymakamlığı tarafından Gaziler Günü programına ilişkin yapılan açıklamada, “19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Hükümet Konağı bahçesinde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Kaymakamımız Sayın Ahmet Coşkun, Belediye Başkanı Sayın Fevzi Sayan, kurum amirleri ve vatandaşlarımızın katıldığı programın ardından, Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde şehit ailelerimiz ve gazilerimizle kahvaltı programında bir araya gelindi.” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, Kaymakam Ahmet Coşkun’un şehit aileleri ve gazilere yönelik mesajına da yer verilerek, “Kaymakamımız Sayın Ahmet Coşkun, her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanında olduklarını ifade etti.” denildi.

Tutak'ta Gaziler Günü'nde şehit aileleri ve gaziler unutulmadı

Kaymakamlık, “Şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi saygı ve şükranla anıyoruz. 19 Eylül Gaziler Günü kutlu olsun.” ifadeleriyle Gaziler Günü mesajını paylaştı.

Tutak'ta Gaziler Günü'nde şehit aileleri ve gaziler unutulmadı

Tutak’taki program, şehit aileleri ve gazilerle gerçekleştirilen kahvaltı buluşmasının ardından sona erdi.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme