Tutak'ta 30 Ağustos'ta şehitler unutulmadı
Tutak'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 104. yıl dönümü dolayısıyla şehit kabirleri ziyaret edilerek dualar edildi.
Haberin Özeti
- • Ağrı'nın Tutak ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 104. yıl dönümü dolayısıyla şehit kabirleri ziyaret edildi.
- • Programa Tutak Kaymakamı Ahmet Coşkun, Belediye Başkanı Fevzi Sayan ve ilçe protokolü katılarak dualar etti.
- • Vatan uğruna hayatını kaybeden aziz şehitler, rahmet, minnet ve saygıyla anılarak hatıraları yaşatıldı.
Ağrı’nın Tutak ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü dolayısıyla şehitler kabirleri başında anıldı. İlçe mezarlığında gerçekleştirilen programa Tutak Kaymakamı Ahmet Coşkun, Belediye Başkanı Fevzi Sayan ve ilçe protokolü katıldı.
30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında ilçe mezarlığına gelen Kaymakam Coşkun ve beraberindeki protokol üyeleri, burada bulunan şehit kabirlerini tek tek ziyaret etti.
Şehitler için dualar edildi
Ziyaret sırasında vatan uğruna hayatını kaybeden şehitler için dualar edildi. Şehitlerin aziz hatıralarının yaşatılmasının önemine dikkat çekilen programda, şehitler rahmet, minnet ve saygıyla anıldı.
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Türk milletinin bağımsızlık mücadelesindeki en önemli dönüm noktalarından biri olduğu vurgulanırken, program şehit kabirlerinde gerçekleştirilen duaların ardından tamamlandı.
Tutak Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen ziyaretin ardından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü münasebetiyle Kaymakamımız Sn. Ahmet Coşkun, Belediye Başkanı Sn. Fevzi Sayan ve ilçe protokolü tarafından ilçe mezarlığında bulunan şehit kabirleri ziyaret edildi. Aziz şehitlerimizin kabirleri başında dualar edilerek şehitlerimiz rahmet, minnet ve saygıyla yâd edildi. Vatanımız uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.”
Bakmadan Geçme

