Tutak Kızılay gönüllülerinden öğrencilere waffle ikramı
Tutak'ta Kızılay Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte öğrenciler hem eğlendi hem öğrendi.
Tutak Kızılay Temsilciliği, 29 Ekim – 4 Kasım Türk Kızılay Haftası kapsamında Hacı Yusuf Ortaokulu’nda anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Kızılay gönüllüleri, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek keyifli bir gün geçirdi. Etkinlikte öğrencilere waffle ikramında bulunulurken, Türk Kızılay’ın kuruluş amacı, tarihi ve gönüllülük faaliyetleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Oyunlar, sohbetler ve eğlenceli etkinliklerle renklenen programda öğrenciler, dayanışma ve yardımlaşmanın önemini eğlenerek öğrendi.
Etkinliğe destekleriyle katkı sunan Tutak Kaymakamı Ahmet Coşkun, Belediye Başkanı Fevzi Sayan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kartal, Şükrü Balcı Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Çarboğa, İmam Hatip Anadolu Lisesi Müdürü Rıfat Taştan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü personelleri, kıymetli öğretmenler ile ilçe esnaflarından Mehmet Duran, Melik Öncel, Savaş Turan, Bülent Laçin ve Fatih Kılıç da Kızılay Temsilciliği tarafından teşekkürle anıldı.
Ağrı Kızılay Şube Başkanı Orhan Tatlı, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Kızılay olarak bizler yalnızca afetlerde değil, toplumun her kesimine ulaşmak için çalışıyoruz. Bu tür etkinliklerle gençlerimize paylaşmayı, yardımlaşmayı ve gönüllülük bilincini kazandırmayı hedefliyoruz. Öğrencilerimizin yüzlerindeki tebessüm bizlere güç veriyor. Programımıza katkı sağlayan tüm kurum, esnaf ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz.”
Etkinlik, hatıra fotoğrafları çekimiyle sona ererken, öğrenciler Kızılay gönüllülerine teşekkür ederek bir sonraki etkinliği sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdi.
Bakmadan Geçme

