THY'den indirimli bilet kampanyası

THY'den indirimli bilet kampanyası
Türk Hava Yolları (THY), seyahatseverler için özel bir fırsat sunuyor! 65 yaş ve üzeri yolcular için hazırlanan indirimli bilet kampanyasıyla seyahat etmek artık daha ekonomik hale geliyor.

THY'nin bu özel kampanyası kapsamında, 65 yaş ve üzeri yolculara yurt içi seyahatlerinde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. Bu indirim avantajından faydalanmak isteyen yolcular, 18 Mart 2024 ile 16 Nisan 2024 tarihleri arasında biletlerini satın alabilirler.

Kampanya kapsamında satın alınan biletlerin seyahat dönemi 18 Mart 2024'ten itibaren başlıyor ve 16 Nisan 2024 tarihine kadar geçerli olacak. Bu süre zarfında sevdiklerinizle, ailenizle veya tek başınıza keyifli bir seyahat deneyimi yaşamak için THY'nin indirimli bilet kampanyasından faydalanabilirsiniz.

Unutmayın, bu özel fırsatla seyahat planlarınızı daha uygun fiyatlarla gerçekleştirebilir ve Türkiye'nin dört bir yanını keşfetme şansını yakalayabilirsiniz. THY'nin sunduğu bu indirimli bilet kampanyasıyla seyahat etmek, keyifli ve ekonomik bir yolculuk deneyimi yaşamanızı sağlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.