Threads neden kapanıyor?

Threads neden kapanıyor?
THREADS kapanıyor mu, neden kapanıyor? Threads ne zaman kapanacak, neden yasaklandı, tekrardan açılacak mı?

Threads Uygulamasının Kapatılması ve Nedenleri

Threads Kapanıyor mu? Threads Neden Kapanıyor? Threads Açılacak mı?

Threads uygulamasının kapanıp kapanmayacağı, neden kapatıldığı konuları gündemi meşgul ediyor. Sosyal medya platformları arasında yer alan Threads'in durumu kullanıcıları tarafından merak ediliyor. Peki, Threads kapanıyor mu ve neden kapanıyor? Threads ne zaman kapanacak, tekrar açılacak mı? Bu soruların yanıtları araştırılıyor. İşte Türk Rekabet Kurumu'nun aldığı kararın detayları:

Threads Kapanıyor mu? Neden Kapanıyor?

Meta şirketi, Threads'in Türkiye'de geçici olarak kapatılacağını duyurdu. Kullanıcılar uygulamaya giriş yaptıklarında bir uyarı mesajıyla karşılaştılar. Bu durum üzerine çeşitli sorular gündeme geldi. Meta'nın metin tabanlı sosyal medya platformu Threads, Türk Rekabet Kurumu'nun ara emrine uymak amacıyla geçici olarak kapatılacak. Threads kapanıyor mu ve neden kapanıyor? Threads ne zaman kapanacak, tekrar açılacak mı? soruları yanıt arıyor.

Threads Kapanacak mı? Ne Zaman ve Neden Kapanıyor?

Threads uygulamasında kullanıcılara sunulan uyarı şu şekildedir:

"Rekabet Kurumunun aldığı karar doğrultusunda, Threads uygulaması 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren Türkiye'de kullanılamayacak. Profiliniz otomatik olarak devre dışı bırakılacak ancak verilerinizi indirebilir ve istediğiniz zaman profilinizi silebilirsiniz. Türkiye'deki Threads kullanıcılarına olan değerimizi koruyoruz ve yakın zamanda geri dönmeyi umut ediyoruz."

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.