'Terörsüz Türkiye' Buluşmalarının İlki Erzurum'da Gerçekleştirildi
Milliyetçi Hareket Partisi tarafından terör örgütünün silah bırakması vesilesiyle başlatılan 'Terörsüz Türkiye' milli birlik ve dayanışma buluşmalarının ilki, 11 Temmuz 2025'te Erzurum'da düzenlendi.
Milliyetçi Hareket Partisi tarafından, terör örgütünün silah bırakması vesilesiyle başlatılan "Terörsüz Türkiye" milli birlik ve dayanışma buluşmalarının ilki 11 Temmuz 2025’te Erzurum’da gerçekleştirildi.
Yaklaşık yarım asırdır süren terörle mücadelede tarihi bir dönüm noktası olarak değerlendirilen buluşmada, terörsüz bir Türkiye hedefiyle atılan bu adımın, uzun yıllar sürecek barış ve huzur ortamının başlangıcı olması temennisi dile getirildi.
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamada, “İlkinin Erzurum’da gerçekleşmesi sürecin önemini pekiştiren bir gelişmedir. Huzur ve güven içinde yaşayacağımız terörsüz bir Türkiye için atılan bu adımların kararlılıkla devam etmesini diliyoruz” ifadelerine yer verildi.