Tatvan Devlet Hastanesi'nde günlük hasta kabul kapasitesi artırılıyor
Bitlis'in Tatvan ilçesindeki Devlet Hastanesi'nde sağlık hizmetlerinin daha hızlı ve etkin bir şekilde sunulabilmesi amacıyla önemli bir düzenleme yapıldı.
Göz hastalıkları ve kulak burun boğaz (KBB) polikliniklerinde günlük hasta bakma kapasitesinin artırılması için yeni bir planlama hayata geçirildi.
Bitlis Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Gökhan Güzeltaş’ın başkanlığında düzenlenen toplantıya, il genelinde görev yapan göz ve KBB uzmanları katıldı. Toplantıda, 1 Ocak itibarıyla göz polikliniğinde günlük 50, KBB polikliniğinde ise 30 hastanın muayene edilebilmesi için ek düzenlemeler yapılmasına karar verildi. Ayrıca hekimlerle çalışma şartları konusunda mutabakata varıldı.
Sağlık Hizmetlerinde Kalite Artışı Hedefleniyor
Sağlık hizmetlerini iyileştirmek ve vatandaşların ihtiyaçlarını daha hızlı karşılamak amacıyla bir araya geldiklerini belirten Uzm. Dr. Gökhan Güzeltaş, şu açıklamalarda bulundu:
"Bu düzenlemelerle sağlık hizmetlerinde kaliteyi daha üst seviyeye taşımayı amaçlıyoruz. Halkımızın sağlığı bizim önceliğimizdir ve bu doğrultuda yeni projeler geliştirmeye devam edeceğiz. Tatvan Devlet Hastanesi’nde başlatılan bu iyileştirme süreci, vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine daha kolay erişmesini sağlayacak. Bu çalışmada emeği geçen tüm sağlık çalışanlarımıza ve hekimlerimize teşekkür ediyor, katkılarının değerini önemsiyoruz."
Bakmadan Geçme





