Tatvan Belediyesi'nden Her Cumartesi Temizlik Hamlesi: "Tatvan Bizim Evimiz, Evimizi Kirletmeyeceğiz!"

Tatvan Belediyesi'nden Her Cumartesi Temizlik Hamlesi: "Tatvan Bizim Evimiz, Evimizi Kirletmeyeceğiz!"
Tatvan Belediyesi, bugün halkla birlikte düzenlediği temizlik çalışmasına katılan tüm hemşehrilere teşekkürlerini sundu.

Tatvan Belediyesi, bugün halkla birlikte düzenlediği temizlik çalışmasına katılan tüm hemşehrilere teşekkürlerini sundu. Belediye tarafından yapılan açıklamada, bundan sonra her cumartesi günü bir mahalleyi halk ve gönüllülerle birlikte temizlemek için seferber olunacağı ifade edildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bugün halkımızla birlikte yaptığımız temizlik çalışmasına katılan tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Temiz bir Tatvan için hep birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz. Bundan sonra her cumartesi günü bir mahallemizi halkımızla, gönüllülerimizle birlikte temizleyeceğiz. Hep birlikte şehrimizi korumayı, temiz tutmayı öğreninceye kadar devam edeceğiz. Tatvan bizim evimiz, evimizi kirletmeyeceğiz."

Belediyenin bu çalışması, Tatvan'da daha temiz ve yaşanabilir bir çevre oluşturma hedefiyle başlatıldı. Herkesin bu hamleye destek olması ve cumartesi günleri düzenlenecek temizlik çalışmalarına katılması bekleniyor.

438809197-17847852201197386-9182702278066608778-n-1.jpg

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.