Taşlıçay'ın yeni kaymakamı görevine başladı
Ağrı Valisi Mustafa Koç, Taşlıçay Kaymakamı Kübra Baka Kılıç'ı makamında kabul etti.
Ağrı Valisi Mustafa Koç, Taşlıçay Kaymakamlığı görevine atanan Kübra Baka Kılıç’ı makamında kabul etti. Ziyaret kapsamında yeni görevine başlayan Kaymakam Kılıç’a başarı dileklerinde bulunuldu.
Daha önce Sakarya’nın Karapürçek ilçesinde Kaymakamlık görevini yürüten Kübra Baka Kılıç, İçişleri Bakanlığı’nın son kararnamesiyle Ağrı’nın Taşlıçay ilçesine atandı. Ağrı Valisi Mustafa Koç, Kaymakam Kılıç’ı kabulünde, yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.
Gerçekleşen ziyarette, idari süreçler, kamu hizmetlerinin etkinliği ve ilçedeki yerel yönetim çalışmalarına yönelik karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu. Taşlıçay ilçesinde yürütülecek kamu hizmetlerinin daha etkin ve koordineli biçimde devam etmesi adına genel çerçevede görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi.
Ziyaret, Ağrı Valiliği makamında samimi bir atmosferde gerçekleşirken, Kaymakam Kılıç’ın önümüzdeki günlerde ilçe genelindeki kamu kurumlarıyla da koordinasyon toplantıları yapması bekleniyor. Yeni görev yeri olan Taşlıçay’da kamu hizmetlerinin sürekliliği ve vatandaş memnuniyeti esas alınarak çalışmaların sürdürüleceği kaydedildi.
Bakmadan Geçme





