Taşlıçay'da Şehit Jandarma Er Salih Duman dualarla anıldı
Taşlıçay Kaymakamı Kübra Baka Kılıç, şehit Jandarma Er Salih Duman'ın ailesini 40. şehadet yıl dönümünde ziyaret etti.
Ağrı’nın Taşlıçay ilçesinde, Kaymakam Kübra Baka Kılıç, 3 Kasım 1985 tarihinde şehit düşen Şehit Jandarma Er Salih Duman’ın ailesini, şehadetinin 40. yılı münasebetiyle ziyaret etti. Ziyarette İlçe Müftüsü ve ilçe protokolü de hazır bulundu. Şehidin Taşlıçay ilçesindeki kabri ziyaret edilerek, İlçe Müftüsü tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar okundu. Ardından Kaymakam Kübra Baka Kılıç, şehidin ailesiyle bir süre sohbet etti. Ziyaret sırasında şehidin yakınlarına başsağlığı ve sabır dileklerini ileten Kaymakam Kılıç, devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu vurguladı.
Şehit Jandarma Er Salih Duman’ın ailesi, gösterilen ilgiden dolayı Kaymakam Kübra Baka Kılıç ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Aile, devletin kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını ifade etti. Ziyaretle ilgili olarak Taşlıçay Kaymakamlığı yetkilileri de kısa bir açıklamada bulundu:
“Şehitlerimizin emaneti olan ailelerimizin her zaman yanındayız. Bu tür ziyaretler, hem şehitlerimize duyulan vefanın hem de milletimizin birlik ve beraberliğinin bir göstergesidir. Aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.”
Taşlıçay’da düzenlenen ziyaret programı, İlçe Müftülüğü tarafından yapılan duaların ardından sona erdi.
Bakmadan Geçme
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                                
                                        
