Taşlıçay'da peş peşe çıkan iki yangın büyümeden söndürüldü
Taşlıçay'da Aşağı Dumanlı Köyü ile Adnan Menderes Mahallesi'nde meydana gelen iki ayrı yangın, belediye itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınarak olası büyük bir felaket önlendi.
Haberin Özeti
- • Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde dün gece Aşağı Dumanlı Köyü'nde, bugün sabah ise Adnan Menderes Mahallesi'nde peş peşe iki yangın çıktı.
- • Taşlıçay Belediyesi İtfaiye ekipleri, Başkan Mehmet Ali Budak'ın koordinesinde yangınlara hızla müdahale ederek büyümeden kontrol altına aldı.
- • Ekiplerin özverili çalışmaları sayesinde olası daha büyük felaketlerin önüne geçilirken, yangınların çıkış nedenleri belirlenmek üzere inceleme başlatıldı.
Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde dün gece ve bugün sabah saatlerinde meydana gelen iki ayrı yangın, Taşlıçay Belediyesi İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi sayesinde büyümeden söndürüldü.
İlk yangın, dün gece Aşağı Dumanlı Köyü'nde meydana geldi. Sabah saatlerinde ise ilçeye bağlı Adnan Menderes Mahallesi'nde ikinci bir yangın çıktı. Her iki olayın ihbar edilmesi üzerine Taşlıçay Belediyesi İtfaiye ekipleri hızla bölgeye sevk edildi.
Bakmadan Geçme
Ağrı'nın Soğanlı köyünde sonbahar kartpostallık manzaralar oluşturdu
Ağrı'da öğretmenler bu kez oyun oynayarak öğrendi
Ağrı'da öğrenciler ve veliler aynı sıralarda kitap okudu
Ağrı’da kaygan yolda kontrolden çıkan otomobil refüje çarptı
Diyadin’de 50 öğrenci verginin önemini öğrendi
Doğubayazıt’ın il olma talebi TBMM’ye taşındı