Taşlıçay'da eğitim yılı başladı: 'Yeşili sev, doğayı koru' pankartı dikkat çekti
Taşlıçay'da İlköğretim Haftası öğrencilerin gösterileriyle kutlandı.
Ağrı’nın Taşlıçay ilçesinde İlköğretim Haftası dolayısıyla program düzenlendi. İlçe Kaymakamı Kübra Baka Kılıç, ilçe protokolü, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katıldığı etkinlik, okul bahçesinde yapıldı.
Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra öğrenciler sahneye çıkarak şiirler okudu ve çeşitli gösteriler sundu. Miniklerin hazırladığı dans ve oratoryo gösterileri, katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.
Etkinlikte çocuklar, doğaya sahip çıkmanın önemine dikkat çeken bir pankart da açtı. “Ellerinle yaktığın ormanları gözyaşlarınla söndüremezsin. Bin fidan bir ormandır. Yeşili sev, doğayı koru” yazılı pankart öğrencilerden büyük alkış aldı.
Kaymakam Kübra Baka Kılıç, törende yaptığı konuşmada yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diledi. Programın ardından Kaymakam Kılıç ve protokol üyeleri öğrencilerle sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Veliler de çocuklarının sergilediği performansları ilgiyle izledi.
Bakmadan Geçme


