Tarım Kredi KOOP Market kıyma fiyatını sabitledi
Tarım Kredi KOOP Market, Ramazan ayına özel olarak donuk kıyma ürünlerinde fiyat sabitleme uygulamasına gidiyor.
Şirket, tüketicilerden gelen yoğun talep üzerine daha önce sınırlı sayıda satışa sunduğu donuk kıyma ürününü, 14 Şubat Cumartesi gününden itibaren Türkiye genelindeki tüm KOOP Market şubelerinde satışa çıkaracak.
Kampanya kapsamında 500 gram ve 1 kilogramlık donuk kıyma ürünleri, Ramazan ayı sonuna kadar kilogramı 485 liradan sabit fiyatla tüketiciye sunulacak. Ayrıca Tarım Kredi’nin kendi tesislerinde üretilen 400 gramlık donuk kıyma da raflarda yer alacak.
Ürünler, Et ve Süt Kurumu iş birliğiyle, kurumun hijyen ve kalite standartlarına uygun tesislerinde üretiliyor. Soğuk zincir korunarak mağazalara ulaştırılan donuk kıymalar, uzun raf ömrü ve pratik kullanım imkânı sayesinde alternatif bir tercih olarak öne çıkıyor.
KOOP Market Genel Müdürü Orhan Kozan, uygulamaya ilişkin yaptığı açıklamada, tüketicilerin talebi doğrultusunda donuk kıymanın tüm mağazalarda satışa sunulacağını belirtti. Kozan, “14 Şubat’tan itibaren Et ve Süt Kurumu iş birliğiyle donuk kıyma ürününü yurt genelindeki tüm KOOP marketlerde satışa başlıyoruz. Ramazan ayı boyunca 500 gram ve 1 kilogramlık ürünler kilogramı 485 lira sabit fiyatla tüketicilerimize sunulacak” dedi.
Ramazan süresince farklı ürün gruplarında da kampanyaların devam edeceğini ifade eden Kozan, yağ, süt ve bakliyat ürünlerinde de fiyat avantajları sağlanacağını belirtti. Sektörde gıda toptancıları ve perakendecilerin fiyat sabitleme uygulamalarına yöneldiğini hatırlatan Kozan, bu yaklaşımı desteklediklerini kaydetti.
Yetkililer, kampanyanın özellikle Ramazan döneminde artan temel gıda harcamalarına katkı sağlamasının hedeflendiğini ifade etti. Donuk et ürünlerinin Avrupa Birliği ülkelerinde de yaygın şekilde tercih edildiğine dikkat çekilerek, ürünlerin hem gıda güvenliği hem de sürdürülebilirlik açısından önemli bir alternatif sunduğu vurgulandı.
Bakmadan Geçme