Survivor Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? |13 Nisan Survivor'da Kim Eleme Adayı Oldu?

Survivor Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? |13 Nisan Survivor'da Kim Eleme Adayı Oldu?
Survivor All Star 2024 yarışması, dolu dolu geçen mücadelelerle izleyicileri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Her hafta bir yarışmacının veda ettiği heyecan dolu yarışmada, gitme-kalma savaşı adeta nefesleri kesiyor. Kıran kırana geçen dokunulmazlık oy

Geçen hafta erkek eleme turunun ardından, bu hafta normal şartlarda kadın eleme turu beklenirken, Acun Ilıcalı'nın açıklamasıyla yeniden erkek eleme turunun yaşanacağı duyuruldu. Kadın yarışmacı sayısındaki azalma sebebiyle bu karar alındı. Şimdi ise gözler, bu hafta kimin adaya veda edeceği sorusunda. Survivor'da kimin kazandığı, dördüncü eleme adayının kim olduğu, ve dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazandığı gibi sorular, yarışmanın tutkunları tarafından merakla bekleniyor.

1200x675-survivor-3-eleme-adayi-kim-oldu-potaya-kim-girdi-8-nisan-2024-survivor-dokunulmazligi-hangi-takim-kazandi.webp

Yarışmacılar, haftanın eleme adaylarını belirlemek için mücadelelerini verirken, kazanan takım dokunulmazlığın sahibi olacak ve büyük ödülü de kazanmış olacak. Survivor hayranları ise bu hafta hangi takımın ödül oyununu kazandığını ve haftanın eleme adayını öğrenmek için sabırsızlanıyor. Bakalım haftanın eleme adayı kim?

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da dokunulmazlık oyunu için Mavi ve Kırmızı Takımlar arasında gerçekleşen mücadele oldukça kritikti, zira hem dokunulmazlığı hem de ödülü kazanmak her iki takım için de büyük önem taşıyordu. Kazanan takım, hafta boyunca avantajlı bir konuma sahip olacaktı.

pota-survivor.webp

Survivor All Star 2024 yarışmasında haftanın dördüncü ve son dokunulmazlık oyunu için büyük bir heyecan vardı. Oyun boyunca Mavi Takım, üstünlüğünü koruyarak 12-4'lük bir skorla dokunulmazlık oyununun galibi oldu. Bu sonuçla birlikte haftanın son dokunulmazlık oyununu Mavi Takım kazanmış oldu

SURVİVOR SON ELEME ADAYI KİM?

Haftanın son dokunulmazlık oyununu kaybettikten sonra, takım içi eleme adayı belirledi. Survivor da haftanın son eleme adayı Sercan seçildi.

SURVİVOR ÜÇÜNCÜ ELEME ADAYI KİM?

Haftanın 3. Dokunulmazlık oyununu da kaybeden Mavi takım adayını Yasin’den yana kullandı. Yasin haftanın 3. Eleme adayı oldu.

yasin-yaman.webp

SURVİVOR İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Haftanın 2. dokunulmazlık oyununu kaybeden Mavi takım konseyde gitme adayını Hakan olarak seçti. Hakan haftanın 2. eleme adayı oldu.

SURVİVOR İLK ELEME ADAYI KİM?

Haftanın ilk eleme adayı Mavi takımdan Yaman oldu.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.