Survivor All Star'da büyük aşk ifşa oldu! Survivor Aleyna Kalaycıoğlu yaptıkları ile her şeyi ele verdi...

Survivor All Star'da büyük aşk ifşa oldu! Survivor Aleyna Kalaycıoğlu yaptıkları ile her şeyi ele verdi...
Bir birlerine karşı davranışları ve yakınlaşmaları aşk olarak yorumlanırken, Yunus Emre'nin eşi tarafından uyarılmasıyla Aleyna Kalaycıoğlu'nun sinir krizi geçirmesi manidar bulundu. İşte ayrıntıları...

Survivor All Star yarışmasında şimdide büyük bir aşkın ifşa olması sosyal medyanın gündemine oturdu. Survivor yarışmasının en dikkat çeken kadın yarışmacılarından olan Aleyna Kalaycıoğlu'nun takım arkadaşı Yunus Emre'ye karşı tavırları flaş bir iddiayı güçlendirdi. Son oynanan dokunulmazlık oyunu da buna işaret etti. Aleyna Kalaycıoğlu dokunulmazlık oyunu sırasında Yunus Emre’ye çıkıştı. Acun Ilıcalı’nın konseyde yaptığı ‘ödül’ açıklaması sonrası ise "Bu çocuk beni deli ediyor!" ifadesini kullandı. İşte ayrıntıları...

442900.jpg

Survivor All Star’da heyecan giderek artıyor. Batuhan Karacakaya, Bozok Gören, Hakan Hatipoğlu ve Özgür Tetik’in eleme potasına girdiği yarışmada düello oyunu oynanmış ve adaya veda eden isim belli olmuştu. Bozok Gören’in yarışmadan elenmesinin ardından mavi ve kırmızı takım yarışmacıları dokunulmazlık oyununda yine karşı karşıya gelecek.

ALEYNA, YUNUS EMRE'YE TATLI SERT ÇIKIŞTI!

Survivor'ın yeni bölüm fragmanına Aleyna Kalaycıoğlu'nun sözleri damga vurdu. Dokunulmazlık oyununda Yunus Emre'ye söylenen Kalaycıoğlu "Beni sinir ediyorsun" dedi. Yunus Emre, “Bak gerçekten sinirleniyorum. Böyle atıyorsun ya! Sağda olmuyorsun, solda oluyorsun haberin olsun" diye çıkışan Aleyna’ya “Tamam ben sağdan başlıyorum işte” yanıtını verdi.

ACUN ILICALI'DAN SURVIVOR'DA ÇARPICI AÇIKLAMA

Öte yandan Acun Ilıcalı konseyde dokunulmazlık oyununu işaret ederek dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Ünlü televizyoncu "Döndüğünüz zaman bana 'Ya biz ne yaşadık!' diyeceksiniz” ifadesini kullandı.

O sırada heyecanlanan yarışmacılar sevinç çığlıkları attı. Aleyna ise Yunus Emre'ye bakıp güldü ve "Allah'ım bu çocuk beni deli ediyor" ifadesini kullandı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.