Sur Tatil Evleri Halka Arz Kaç Lot Verir?

Sur Tatil Evleri Halka Arz Kaç Lot Verir?
Sur Tatil GYO kaç lot verdi? “SURGY” Borsa İstanbul işlem tarihi belli oldu mu?

Sur Tatil Evleri GYO'nun halka arz sonuçlarına dair güncellemeler bekleniyor. Halka arz işlemleri 7-8 Aralık 2023 tarihlerinde tamamlandı ve şirketin 49,18 TL sabit fiyatla halka arz edilecek paylarının kaç lot olduğu, işlem göreceği Borsa İstanbul tarihi merak ediliyor.

Sur Tatil Evleri GYO Halka Arz Detayları ve Beklentiler

SUR TATİL EVLERİ GYO HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI

Sur Tatil Evleri GYO'nun halka arz başvuru işlemleri 7-8 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleşti. Halka arzın büyüklüğü 2,2 milyar TL olarak belirlendi ve paylar 49,18 TL sabit fiyatla satışa sunuldu. Katılım endeksine uygun olarak yapılan halka arza yoğun bir ilgi olduğu bilinirken, sonuçların 15 Aralık Cuma gününe kadar açıklanması bekleniyor.

Pay Dağılımı ve İşlem Göreceği Pazar

SUR TATİL EVLERİ GYO HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR

Sur Tatil Evleri GYO'nun halka arzında payların %80'i yurt içi bireysel yatırımcılara, %20'si ise yurt içi kurumsal yatırımcılara tahsis edildi. Halka arzdan elde edilen gelirle ilgili olarak paylaşılan olası dağıtım miktarlarına göre, bireysel yatırımcıların lot alım potansiyeli ve katılım durumu belirlenmiş durumda.

İşlem Göreceği Pazar ve İşlem Tarihi

SUR TATİL EVLERİ GYO BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK

Sur Tatil Evleri GYO'nun halka arz sonuçları açıklandıktan sonra, payları "SURGY" hisse koduyla Yıldız Pazar'da işlem görecek. Ancak, henüz Borsa İstanbul işlem tarihine dair resmi bir bilgilendirme yapılmamıştır. İlgililer, işlem başlama tarihiyle ilgili güncellemeleri beklemektedir.

Bu bağlamda, Sur Tatil Evleri GYO'nun halka arz sonuçları ve işlem tarihiyle ilgili gelişmeler dikkatle takip edilmekte ve yatırımcılar tarafından merakla beklenmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.