Son Dakika 13 Nisan Gönül Dağı bu akşam var mı, yok mu, neden yok? Gönül Dağı yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Son Dakika 13 Nisan Gönül Dağı bu akşam var mı, yok mu, neden yok? Gönül Dağı yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?
13 Nisan Gönül Dağı bu akşam var mı, yok mu, neden yok? Gönül Dağı yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

13 Nisan Cumartesi günü Gönül Dağı'nın yeni bölümü hayranlarını üzecek şekilde yayınlanmayacak. Bayram haftası olması sebebiyle birçok dizi gibi Gönül Dağı da ekranlarda yerini alamayacak. Ancak, yeni bölüm özlemi çeken izleyiciler için güzel bir haberimiz var. 13 Nisan'da Gönül Dağı dizisinin 134. bölüm tekrarı yayınlanacak. Bu şekilde, kaçırdığınız veya tekrar izlemek istediğiniz bölümleri yeniden izleme fırsatı bulabileceksiniz.

Gönül Dağı'nın heyecanla beklenen yeni bölümü ise 20 Nisan Cumartesi günü, yani bir sonraki hafta TRT 1'de ekranlara gelecek. 135. bölümde, Berk Atan, Gülsim Ali, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar ve Erdal Cindoruk gibi sevilen oyuncuların performanslarını izleyebileceksiniz.

Dizi severler için 13 Nisan TRT 1 yayın akışında başka programlar da yer alıyor. Günün erken saatlerinde "Bir Sevdadır" adlı program başlayacak ve daha sonra "Hayallerinin Peşinde" ve "Yaşam Başka Yerde" gibi içerikler izleyicilerle buluşacak. Akşam saatlerinde ise "Gönül Dağı" tekrar bölümüyle ekranlarda olacak. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise "Pelin Çift İle Gündem Ötesi" ve "Kara Ağaç Destanı" gibi programlar yayınlanacak.

Gönül Dağı hayranları, bu hafta biraz daha sabretmek zorunda olsalar da, 20 Nisan'da heyecanla bekledikleri yeni bölümle tekrar buluşacaklar. Yeni gelişmeler ve dizinin ilerleyen bölümleri için takipte kalmanızı öneririz.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.