Sömestrin son günlerinde Van'da kayak yoğunluğu

Yarıyıl tatilinin bitimine sayılı günler kala Van'da çocuklar ve aileleri kayak merkezlerine akın etti, Abalı Kayak Merkezi'nde eğlence zirveye çıktı.

Yarıyıl tatilinin son günlerini değerlendirmek isteyen çocuklar ve aileleri, Van’da kayak merkezlerinde yoğunluk oluşturdu. Özellikle Gevaş ilçesinde bulunan Abalı Kayak Merkezi, tatilin son günlerinde de çocukların ve gençlerin en çok tercih ettiği adreslerden biri oldu.

Aileleriyle birlikte kayak merkezine gelen çocuklar, pistlerde kayak yapmanın yanı sıra kızakla kayarak sömestr tatilinin tadını çıkardı. Van Gölü manzarası eşliğinde kaymanın keyfini yaşayan çocuklar, karla kaplı pistlerde eğlenceli anlar yaşadı. Tatilin bitimine az bir süre kala Abalı Kayak Merkezi’nde yaşanan yoğunluk dikkat çekerken, tesis yarıyıl tatili boyunca ziyaretçilerin ilgisini çekti.

Kayak merkezinde ilk kez kayak deneyimi yaşayan çocukların yanı sıra, daha önce kayak yapmış olan deneyimli sporcular da pistlerde doyasıya kaydı. Kar kalınlığının yeterli seviyede olması ve pistlerin elverişli yapısı, ziyaretçi sayısının artmasında etkili oldu. Çocuklar kadar yetişkinlerin de ilgi gösterdiği merkezde, gün boyunca hareketli görüntüler oluştu.

Kayak merkezinde eğlenen çocuklardan Elif Aksu, kuzenleriyle birlikte Abalı Kayak Merkezi’ne geldiklerini belirterek, “Burada çok eğleniyoruz. Kayak yaparken dikkatli olmak gerekiyor çünkü düşenler oluyor. Yarıyıl tatilinde bol bol kar yağdı, tatil bizim için çok güzel geçti.” dedi.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme